Skip to content
relatek prosjekt-5-1

Elektro for industri

Relatek Elektro jobber tett sammen med kundene for å utarbeide best mulig løsning i sine anlegg. Med lang erfaring og solide partnere tilpasser vi applikasjonen og skreddersyr denne til kundenes behov og budsjett. Vi tilbyr smarte fremtidsrettede løsninger som vil fungere mange år inn i fremtiden.

 

Hva mener vi med smarte fremtidsrettede produkter og løsninger?

Den teknologiske utviklingen skjer i et stadig raskere tempo. Konvensjonelle produkter erstattes med smarte produkter. Med smarte produkter vil man kunne tilby fremtidsrettet løsninger til kundene med tanke på vedlikehold, oppetid maskin, energieffektivitet osv.

Man sparer store kostnader med uønskede havari i produksjonen. Komponentene i maskinen er mye mer avanserte slik at man logger hvor forbruket på maskinen er og kan optimalisere prosessen. Relatek Elektro tilbyr allerede nå løsninger etter denne standarden sammen med Schneider Electric.

 

Kundens behov definerer industrianlegg

Det betyr at kundens innspill til oss er det som danner grunnlaget for hvordan elanlegget blir utformet. Ved behov for backup og redundans utarbeides en risikovurdering der alle aspekter med anlegget blir belyst. Tiden for hvor lenge ett anlegg kan være uten strøm definerer behovet for backup.

Dersom anlegget ikke tåler en strømstans, prosjekteres aggregat og UPS som backup. Relatek elektro dimensjonerer og leverer komplette løsninger for dette.

Eksempler på prosjekter og oppdrag kan vi hjelpe deg med

Automasjon
Vedlikehold
BackUp
Risikovurdering
Energieffektivitet
Optimalisering
Kabler & Stikkontakter
Redundans

Fornøyde kunder

Relatek Elektro har flere fornøyde kunder.

Se eksempler på noen prosjekter vi har utført for bedrifter og private.

Utforsk flere av våre tjenesteområder

Vi leverer alle typer elektroinstallasjoner, store som små.
Du kan forvente trygge, kostnadseffektive og smarte løsninger.

Tastagata 30 REV 10-1

Bygg & Anlegg

Vi kan alt fra boligprosjekt til nærings- og industribygg, alt fra de enkle anleggene til de mer omfattende. Lang erfaring som samarbeidspartner for både hovedentreprenør og byggherre.

Relatek Banner Rev

Eiendom

Vi utfører alt fra små serviceoppdrag til store nybygg eller rehabiliteringsprosjekter. Enten for en enkel sjekk eller fullstendig kontrollrunde. Snakk med oss om rammeavtale.

Tjeneste Privat

Privat

Vi utfører alt fra mindre jobber som opplegg til en ny stikkontakt, til komplette boliginstallasjoner. Vi kommer gjerne innom for en gjennomgang og gir konkrete anbefalinger.

Vil du snakke med oss?

Ønsker du mer informasjon om hvilke tjenester vi kan levere?

 

Ta kontakt på telefon, mail, chat eller send inn kontaktskjema.

 

Send en e-post
post@relatek.no

 

Ring oss
+4748386050

 

Auglendsmyrå 9, 4016 Stavanger. Se kart.

Åpningstider: Man - fre 07.00 - 15.00