Bestill befaring
Meny
Bestill befaring
Relatek Sjekkliste

Elektro for industri

Relatek Elektro jobber tett sammen med kundene for å utarbeide best mulig løsning i sine anlegg. Med lang erfaring og solide partnere tilpasser vi applikasjonen og skreddersyr denne til kundenes behov og budsjett. Vi tilbyr smarte fremtidsrettede løsninger som vil fungere mange år inn i fremtiden.

 

Hva mener vi med smarte fremtidsrettede produkter og løsninger?

Den teknologiske utviklingen skjer i et stadig raskere tempo. Konvensjonelle produkter erstattes med smarte produkter. Med smarte produkter vil man kunne tilby fremtidsrettet løsninger til kundene med tanke på vedlikehold, oppetid maskin, energieffektivitet osv.

Man sparer store kostnader med uønskede havari i produksjonen. Komponentene i maskinen er mye mer avanserte slik at man logger hvor forbruket på maskinen er og kan optimalisere prosessen. Relatek Elektro tilbyr allerede nå løsninger etter denne standarden sammen med Schneider Electric.

 

 

Kundens behov definerer industrianlegg

Det betyr at kundens innspill til oss er det som danner grunnlaget for hvordan elanlegget blir utformet. Ved behov for backup og redundans utarbeides en risikovurdering der alle aspekter med anlegget blir belyst. Tiden for hvor lenge ett anlegg kan være uten strøm definerer behovet for backup.

Dersom anlegget ikke tåler en strømstans, prosjekteres aggregat og UPS som backup. Relatek elektro dimensjonerer og leverer komplette løsninger for dette.

Eksempler på prosjekter og oppdrag kan vi hjelpe deg med

Automasjon

Energieffektivitet

Vedlikehold

Optimalisering

Industrianlegg

BackUp

Risikovurdering

Redundans

Fornøyde kunder

Relatek Elektro har flere fornøyde kunder.

Se eksempler på noen prosjekter vi har utført for bedrifter og private.

Referanser

 

 

Utforsk flere av våre tjenesteområder

Vi leverer alle typer elektroinstallasjoner, store som små. Du kan forvente trygge, kostnadseffektive og smarte løsninger.

 

Bygg & Anlegg

Bygg & Anlegg

Vi kan alt fra boligprosjekt til nærings- og industribygg, alt fra de enkle anleggene til de mer omfattende. Lang erfaring som samarbeidspartner for både hovedentreprenør og byggherre.

Les mer

Tjeneste Eiendom

Eiendom

Vi utfører alt fra små serviceoppdrag til store nybygg eller rehabiliteringsprosjekter. Enten for en enkel sjekk eller fullstendig kontrollrunde. Snakk med oss om rammeavtale.

Les mer

Tjeneste Industri

Industri

Vi tilbyr fremtidsrettede løsninger som vil fungere mange år inn i fremtiden. Med lang erfaring og solide partnere tilpasser vi applikasjonen og skreddersyr denne til kundenes behov og budsjett.

Les mer

Tjeneste Privat

Privat

Vi utfører alt fra mindre jobber som opplegg til en ny stikkontakt, til komplette boliginstallasjoner. Vi kommer gjerne innom for en gjennomgang og gir konkrete anbefalinger

Les mer 

Vil du snakke med oss?

Ønsker du mer informasjon om hvilke tjenester vi kan levere?

 

Ta kontakt på telefon, mail, chat eller send inn kontaktskjema.

 

Auglendsmyrå 9, 4016 Stavanger. Se kart.

Åpningstider: Man - fre 07.00 - 15.00

 

mail

 

Send en e-post

post@relatek.no

 

telephone

 

Ring oss

+47 48 38 60 50