Skip to content
relatek prosjekt-5

Elektriker hjem til deg

Alt fra kjappe småjobber til større prosjekter i hus, hage, leilighet eller hytte. Flinke håndverkere er gode til å lytte. Vi finner de riktige løsningene til dine ønsker og behov.

Relatek Elektro har ansatte med lang fartstid i privatmarkedet. Du får god og effektiv service. Vi gjør alt fra mindre jobber som en ny stikkontakt, til komplett elektrisk anlegg i hele huset. Du skal bli fornøyd, uansett.

Du kan være trygg på at Relatek Elektro har alle sertifikater (NEK 405-4) og er godkjent hos myndighetene. Det kan ofte gi det billigere forsikring.

 

Smart strømstyring trenger ikke være så vanskelig.
Spør oss om hvordan du enkelt kommer i gang, og samtidig motta støtte fra Enova ↗

Vi er på topp på Mittanbud

Kundetilfredshet på 4,9 av 5,0

Bedrifter med dette merket har bevist  over tid at de leverer tjenester med høy kvalitet

Eksempler på tjenester vi ufører for privatmarked

Installasjon av elbillader

Trenger du ellbillader?

Vi leverer og monterer elbillader hjemme hos deg!

Å kjøre elektrisk bil lønner som både for økonomien og miljøet. Når du har investert i en elbil, er det ganske praktisk å ha en elbillader montert hjemme.  Vi leverer blant annet Easee Home, Easee Charger, Zaptec Go, Defa eRange og Zapcharger Pro.

Få pris på Zaptec lader inkl. montering↗

 

Hva koster det å montere en elbillader?

En hjemmelader må installeres av en elektriker. Prisen for å få plass en elbillader vil avhenge av flere faktorer. Hvilken type ladeboks du trenger/velger, om du skal ha fastmontert ladekabel eller ikke, og hvor langt unna strømnettet laderen skal monteres.

Spør oss om best løsning for deg ↗

Oppsett av smarte løsninger til din hus og hytte

Vi leverer og installerer Smarthusløsninger 

Et smarthus er en bolig som har fått installert teknologi for styring av forskjellige funksjoner slik som varme, ventilasjon, lys, lyd og sikkerhetssystemer. Denne styring skjer via brytere på veggen, fra laptop, nettbrett eller mobil telefon. Du kan blant annet styre lys med tidsinnstillinger og sensorer, skru på kaffemaskinen et kvarter før du står opp, få varsler om brann, lekkasje eller innbrudd og mye mer! Styringen kan gjøres fra hjemmet, eller hvor som helst i verden med tilgang til internett. Målet er å skape en enklere hverdag, samt redusere kostnader på blant annet oppvarming og lys.

Alle typer boliger kan ta i bruk Smarthus-teknologien, uten at det trenger å være et tidkrevende arbeid. Det kan installeres som kabel eller med trådløst Wifi - alt etter hva som passer din bolig best. Du velger selv hvilke funksjoner du ønsker, og du kan gjøre endringer senere hvis du skulle få behov for det.

Smart strømstyring trenger ikke være så vanskelig.

Spør oss om hvordan du enkelt kommer i gang, og samtidig motta støtte fra Enova

Vi har blant annet erfaring med FutureHome, Fibaro HC3, Plejd, SG Smart, xComfort, og flere.

Ta gjerne kontakt med oss,. Vi kan tilpasse eksisterende løsninger, kommer med råd om hvilket system du bør bruke og hvilke smartløsninger som kan passe deres behov.

Produser egen strøm med solceller

Interessert i solceller?

Ved å installere solceller kan du utnytte solens energi til å generere strøm, noe som kan redusere avhengigheten av tradisjonelle strømleverandører og gi deg mer kontroll over energiforbruket ditt. I tillegg kan solcelleanlegg øke verdien av hjemmet eller virksomheten din og gi en positiv effekt på miljøet.

Vi kan hjelpe deg med å velge de beste solcellepanelene for dine behov og sørge for at de er riktig installert og tilkoblet i ditt elektriske system.

Vi kan også gi deg råd om eventuelle støtte som kan være tilgjengelige for å gjøre solcelleinstallasjonen mer økonomisk.

Les mer om hvordan du kan få installert solceller ↗

Lys og lamper

Skap riktig atmosfære med lys og lamper

Riktig belysning kan forandre stemningen i et rom, men hva som regnes som riktig belysning kommer helt an på hva rommet skal brukes til. Hva er for mye, hva er for lite?

Vi har lang erfaring med lyssetting og lysdesign, og samarbeider med flere spennende leverandører av belysning og lamper. 

Vi kan hjelpe deg med å finne riktig belysning tilpasset ditt behov, i forhold til bruk av rommet.

I tillegg kan vi komme med smarte løsninger for å skjule ledninger slik at rommet fremstår som rent og ryddig.

Har du lysrør med kvikksølv? Disse er ikke lenger tillatt, og vi kan hjelpe deg å bytte amatur

Spør oss om best løsning for deg ↗

Varme, gulvvarme og oppvarming

Hvilken type oppvarming er riktig for deg?

Opptil halvparten av strømregningen i norske hustander går til oppvarming. Å velge smarte og energieffektive løsninger for oppvarming kan derfor utgjøre store forskjeller på strømbruken.

Hvilen type oppvarming passer mitt behov? Anbefalt oppvarming avhenger blant annet av boligtype, byggeår, hvor godt det er isolert, antall etasjer og størrelsen på boligen.

Det finnes mange ulike typer oppvarming. Blant annet jordvarme, varmekabler, varmepumpe, elektrisk peis (vanlig peis) eller kanskje en panelovnen? Med unntak av vanlig peis, så kan alle alternativer over monteres med tidsinnstilte termostater som reduserer det totale strømforbruket.

Spør oss om oppvarming til hus eller hytte ↗

Sikringsskap og stikkontakter

Trenger du en ny stikkontakt?

Mange velger å fikse dette selv, og det er lov for ufaglærte å utføre mindre arbeider på elektriske anlegg og utstyr. Derfor kan det fort virke greit å bytte stikkontakt eller sette opp en dimmer selv, men ifølge loven er dette noe en faglært elektriker må gjøre.

En ny stikkontakt er fort gjort - book tid med elektriker online her↗

 

Oppdatere, vedlikeholde eller bytte sikringsskap?

Når bør du oppdatere elanlegget? Mange tror at det er alderen på et hus som er avgjørende for om du bør skifte ut anlegget, men det er faktisk forbruket som betyr mest. Sikringsskapet skal ha kapasitet til å håndtere alle elektriske prosesser og systemer i huset. 

Vi tar gjerne en elkontroll for å sikre at det elektriske anlegget i boligen er trygt. 

La oss oppdatere eller få på plass et sikringsskap som er tilpasset din bolig – til riktig pris. 

Kontakt oss for en prat ↗

Elektrisk arbeid under renovering

 

Når i renoveringen må du tenke på det elektriske?

Elektriske installasjoner finnes i stort sett alle rom, i alle boliger. Samtidig er det elektriske som regel noe av det siste som må på plass. Mange venter til slutt med å planlegge og å inkludere elektrikeren. Dette er kanskje en av de vanligste feilene folk gjør under oppussing og renoveringsprosjekter.

Vi anbefaler at du inkludere elektrikeren tidlig, gjerne allerede før riving av eksisterende innredning. På denne måten er du sikker på at hele jobben med det elektriske anlegget mye mer effektiv.

Dersom elektrikeren blir involvert for sent, kan dette resultere i at gulv må rives opp og vegger må åpnes for å realisere de samme prosjektene. Derfor anbefaler vi å involvere elektriker tidlig i oppussingsprosjektet  for å få en oversikt over løsninger og muligheter. Det kan for eksempel gi deg muligheter for innfelte lamper, skjulte ledninger og varmekabler i gulvet.

Elektriske installasjoner finnes i stort sett alle rom, i alle boliger. Samtidig er det elektriske som regel noe av det siste som må på plass. Mange venter til slutt med å planlegge og å inkludere elektrikeren. Dette er kanskje en av de vanligste feilene folk gjør under oppussing og renoveringsprosjekter.

Vi anbefaler at du inkludere elektrikeren tidlig, gjerne allerede før riving av eksisterende innredning. På denne måten er du sikker på at hele jobben med det elektriske anlegget mye mer effektiv.

Dersom elektrikeren blir involvert for sent, kan dette resultere i at gulv må rives opp og vegger må åpnes for å realisere de samme prosjektene. Derfor anbefaler vi å involvere elektriker tidlig i oppussingsprosjektet  for å få en oversikt over løsninger og muligheter. Det kan for eksempel gi deg muligheter for innfelte lamper, skjulte ledninger og varmekabler i gulvet.

Ta en prat med oss om hva du må tenke på↗ ↗

Utebelysning

Utendørs belysning og løsninger

Utebelysning kan ha flere formål.

Det kan gjøre uteområdet til boligen din både hyggelig, spennende og trygt. 

Det finnes mange ulike løsninger for utebelysning, både armaturer til hus og garasje, og frittstående stolper og pullerter til gangveier og hager.

Utebelysning som har en praktisk funksjon, for eksempel å lyse opp trappa, nøkkelhullet eller veien til garasjen gir ofte et ganske skarpt lys. Derfor trenger du ikke så mye av det.

Hvis utebelysningen skal pynte opp hagen eller gårdsplassen lønner det seg å tenke på hvilken farge og stil huset ditt har fra før. Nostalgiske lyktestolper passer godt til gamle, klassiske hus mens fargerike spotter og blinkende lysnett fungerer bedre til et nyere hus med moderne stil.

Kontakt oss ↗

Elsikkerhet og brannvern

Elsikkerhet - Gjør hjemmet ditt tryggere!

Det finnes flere tiltak for å gjøre hjemmet sikrere, slik som å installere brannvarslere, komfyrvakt, jordfeilbryter i sikringsskapet, unngå bruk av skjøteledninger og sørge for å ha et oppdatert elektrisk anlegg.

Det er lurt å gjennomføre en elkontroll for å sjekke ditt elektriske anlegg. Under en elkontroll vil en sertifisert kontrollør gå gjennom de mest utsatte delene av installasjonen, for eksempel sikringskap, jordingsystem, innfelt belysning og tilkobling av varmekilder.

Det kan også være lurt å kontakte forsikringsselskapet sitt, noen gir bonus når man gjennomfører elkontroll. Når var sist du gjennomførte en elkontroll? Det anbefales å gjennomføre en slik kontroll hvert femte år.

Vi har skrevet en artikkel der vi går igjennom de mest typiske brannårsakene i elektriske installasjoner, samt viktigheten av å ha gjennomført elkontroll i boligen. Her finner du også en sjekkliste for hva og når du bør kontrollere i boligen din.
Les mer om elsikkerhet og brannvern

Fornøyde kunder

Se prosjekter for bedrifter og private.

Rognkjeks 1
Tjeneste Bygg
Tjeneste Industri
Tastagata 30 1-1

Sjekkliste

Få jobben gjort på

1-2-3-4:

Før: Hva er lurt å huske på, før vi setter i gang?

Før du kontakter Relatek er det greit å ha tenkte gjennom en rekke ting.

Beskriv oppgaven. Med egne ord, hva ønsker du at Relatek skal gjøre?

 • En enkel, liten jobb (ekstra stikkontakt, søke og reparere feil, montere lampe)
 • En stor og omfattende jobb (nytt hus, skifte gammelt el-anlegg, bygge eller koble avansert el-utstyr)
 • Ønsker du en Smart-løsning (automatisk lys og varme)Tidspunkt. Når bør jobben starte? Når bør jobben være ferdig?

Har du et budsjett?

Har du et maksimalt beløp du kan bruke

Flere ting samtidig?

Vi bør vite så tidlig som mulig om det er flere håndverkere involvert, som for eksempel snekkere, rørleggere eller ventilasjon.

Kontakt Relatek: Bestll oss direkte eller be om tilbud

Du velger:

 • Bestill time online. Alltid tilgjengelig. Du velger tidspunkt i kalenderen og får bekreftelse med en gang.
 • Send e-post. Vi svarer snarest og senest innen påfølgende arbeidsdag.
 • Ring +47 48 38 60 50. God tilgjengelighet. Vi ringer tilbake samme dag, hvis vi er opptatt.

 

Greit å vite:

 • Du får møtebekreftelse med en gang.
 • Etter første møte (befaring) vil du motta tilbud snarest og senest påfølgende arbeidsdag (hvis ikke annet er avtalt)
 • Alle tilbud er gyldige i 30 kalenderdager.
 • Når avtale er inngått vil du umiddelbart motta ordrebekreftelse med beløp.
Underveis: Når vi er i gang, så vær obs på dette
 • Er du selv til stede, eller trenger Relatek nøkkel?
 • Hvis det dukker opp spørsmål underveis, hvordan kan Relatek kontakte deg?
 • Er det noe som bør fjernes eller ryddes før jobben kan starte?

 

Til informasjon:

 • På større oppdrag vil Relatek fakturere 20 prosent av jobben før start, etter nærmere avtale
 • Hvis oppdraget tar mer enn en uke, vil vi delfakturere ukentlig
 • Alle tilleggsoppdrag utover opprinnelig avtale skal aksepteres av kunde, før tilleggsoppdraget kan starte
Etterpå: Jobben er ikke ferdig, før alt er gjort

Er du fornøyd med jobben?

Stemmer sluttregningen med det som er avtalt underveis? Finner du all dokumentasjonen på boligmappa.no?

 

Til informasjon:

Det aller viktigste er at du er fornøyd med jobben vi har gjort. Vi er mennesker, vi også.

Noen ganger kan ting gå galt eller vi har misforstått hverandre. Stor eller liten feil, vi ønsker å rette opp med en gang.

 • Gi beskjed til elektrikeren hvis du mener vi burde gjort ting annerledes
 • Når Relatek har forlatt stedet, skal det være ryddig og rent for søppel.
 • Relatek tar med seg og kildesorterer alt avfall, inkludert deres gamle utstyr og materiell

Ser du etter noe annet? Sjekk våre tjenester for bedrifter

Vi leverer alle typer elektroinstallasjoner, store som små.
Du kan forvente trygge, kostnadseffektive og smarte løsninger.

Tastagata 30 REV 10-1

Bygg & Anlegg

Vi kan alt fra boligprosjekt til nærings- og industribygg, alt fra de enkle anleggene til de mer omfattende. Lang erfaring som samarbeidspartner for både hovedentreprenør og byggherre.

Relatek Banner Rev

Eiendom

Vi utfører alt fra små serviceoppdrag til store nybygg eller rehabiliteringsprosjekter. Enten for en enkel sjekk eller fullstendig kontrollrunde. Snakk med oss om rammeavtale.


Rognkjeks 1-1

Industri

Vi tilbyr fremtidsrettede løsninger som vil fungere mange år inn i fremtiden. Med lang erfaring og solide partnere tilpasser vi applikasjonen og skreddersyr denne til kundenes behov og budsjett.

 

Vil du snakke med oss?

Ønsker du mer informasjon om hvilke tjenester vi kan levere?

 

Ta kontakt på telefon, mail, chat eller send inn kontaktskjema.

 

Send en e-post
post@relatek.no

 

Ring oss
+4748386050

 

Auglendsmyrå 9, 4016 Stavanger. Se kart.

Åpningstider: Man - fre 07.00 - 15.00