Bestill befaring
Meny
Bestill befaring

 

 

På utkikk etter nye utfordringer?

 

Send åpen søknad Les mer om Relatek

 

 

Bli en del av teamet vårt

Som en del av gjengen vil du få mulighet til å styrke din faglige kunnskap, og bli en del av et godt arbeidsmiljø med motiverte og lidenskapelige mennesker med godt humør.


Vi brenner for faget, og et mål om å levere mer enn det som er forventet av oss.


Vi er alltid på utkikk etter dyktige elektrikere som er villige til å gi det lille ekstra. Men gode elektrikere skapes av mer enn bare faglig kunnskap. Sosiale ferdigheter i tillegg til sterk moral er nødvendig for å levere gode tjenester for våre kunder.

Røldal2

Ledige stillinger

Er du på utkikk etter nye utfordringer? Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Per idag har vi ingen ledige stillinger, men send oss gjerne en åpen søknad, så tar vi kontakt med deg.

 

Send åpen søknad Kontakt

Møt dine fremtidige kollegaer

 

Vegard1-1000x1000-2-3

 

Vegard

"Det faglege miljøet opplevde eg som ein av dei største fordelane med å starta i Relatek Elektro. Kompetansen til kollegaane er tung og stødig, det er den perfekte plassen for å sjølv voksa. 

Eg har sjeldan blitt kjent med folk på så kort tid, enten det er via morgonkaffien, konsertar, festar eller hyttetur. Kulturen her er rigga for at ein raskt skal bli varm i trøya."

Møt dine fremtidige kollegaer

 

Jøran-1

 

Jøran

"Å jobbe i Relatek Elektro er som å jobbe med familie og venner. Kollegaene er trivelige, sosiale, faglig lastet og gode støttespillere. 

Hos oss lytter ledelsen på de ansatte med en imøtekommende og omsorgsfull holdning." 

Møt dine fremtidige kollegaer

 

Kristian

 

Kristian

"Relatek Elektro er en en middels liten bedrift i vekst, så vi er borti utrolig mye forskjellig, kontra større firma der man gjerne går på mye gjentagende arbeid.

Sosialt sett er vi en utrolig fin, sosial og sammensveiset gjeng. Det er en av de rareste men morsomste gjengene jeg har vært borti. Alle er veldig flinke i faget samt flinke til å lære ifra seg. Dette gjør det ekstra trivelig på arbeidsplassen."

Slik er det å jobbe i Relatek Elektro

HubSpot Video

Vi har det gøy på jobb

I Relatek Elektro er vi en sammensveiset gjeng på 15 ansatte. Vi stiller opp for hverandre, deler på kunnskapen, og gjør hverandre trygge i faget. Her er det høyt under taket, og alle har sine spesielle felt som de brenner litt ekstra for.


Vi setter et godt arbeidsmiljø og det sosiale høyt, og finner jevnlig på sprell på fritiden. Det kan være alt fra noe moro på kontoret, ei helg på fjellet, eller en kveld på konsert.

IMG_20220630_122421

Våre prosjekter

I Relatek Elektro vil du få mulighet til å jobbe både på private prosjekter og med bedrifter. Vi bisto for eksempel Stavanger Camping med nytt elektrisk anlegg, og med lyssetting av lokalene og minigolfbanene. 

Klikk deg inn på referanser og sjekk ut flere av prosjektene vi har jobbet med. 

Referanser Kontakt