Skip to content
relatek prosjekt-5

Tjenester

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi leverer alle typer elektroinstallasjoner, store som små.
Du kan forvente trygge, kostnadseffektive og smarte løsninger.
Les mer om noen av våre tjenesteområder under.

Tastagata 30 REV 10-1

Bygg & Anlegg

Vi kan alt fra boligprosjekt til nærings- og industribygg, alt fra de enkle anleggene til de mer omfattende. Lang erfaring som samarbeidspartner for både hovedentreprenør og byggherre.

Relatek Banner Rev

Eiendom

Vi utfører alt fra små serviceoppdrag til store nybygg eller rehabiliteringsprosjekter. Enten for en enkel sjekk eller fullstendig kontrollrunde. Snakk med oss om rammeavtale.

Rognkjeks 1-1

Industri

Vi tilbyr fremtidsrettede løsninger som vil fungere mange år inn i fremtiden. Med lang erfaring og solide partnere tilpasser vi applikasjonen og skreddersyr denne til kundenes behov og budsjett.

Tjeneste Privat

Privat

Vi utfører alt fra mindre jobber som opplegg til en ny stikkontakt, til komplette boliginstallasjoner. Vi kommer gjerne innom for en gjennomgang og gir konkrete anbefalinger.

Hvorfor velge Relatek Elektro?

Hos oss møter du engasjerte og motiverte mennesker med gode verdier, som gjenspeiles i alt vi gjør. Vi har en begeistring for faget, og et mål om å levere mer enn det som er forventet av oss. Gjennom kvalitetssikring av våre leveranser, er vi i stand til å tilby våre tjenester til en konkurransedyktig pris.

Vi veileder, anbefaler og designer løsninger som bidrar til økt verdiskapning og effektivisering hos våre kunder.

Gjennom tydelig kommunikasjon, sikrer vi at oppdragene blir utført til avtalt tid. Dette gjenspeiles i en rekke fornøyde kunder.

IMG_1098-1

Hva koster en elektriker?

Relatek Elektro tilbyr elektrotjenester til konkurranse dyktige priser der de vanligste to variantene er:

Etter medgått tid og materiell: Her benyttes en avtalt time- og materiellavtale der jobben faktureres for antall timer og materiellet som er brukt. Denne avtalen brukes normalt på mindre serviceoppdrag hvor jobben skal løses raskt og det er enklest for begge parter å ikke bruke tid på befaring og tilbud.

Prisoverslag eller fastpris: I disse tilfellene vil det alltid inngås en avtale før jobben starter, denne baserer seg på underlag oversend av kunde eller befaring. Et prisoverslag (estimat +/- 15%) avtales i noen tilfeller der en ikke kan gi en helt eksakt pris, mens fastpris gis i de tilfellene der underlaget eller befaringen gir den nødvendige informasjonen.

Noen av våre fornøyde kunder

Eksempler på oppdrag og prosjekter vi har gjort for bedrifter og private:

Stavanger Camping

Trio Food Processing

Talgje Rensefisk

Rognkjeksen AS

Næringsbygg

Øvre Holmegate 20

Vil du snakke med oss?

Ønsker du mer informasjon om hvilke tjenester vi kan levere?

 

Ta kontakt på telefon, mail, chat eller send inn kontaktskjema.

 

Send en e-post
post@relatek.no

 

Ring oss
+4748386050

 

Auglendsmyrå 9, 4016 Stavanger. Se kart.

Åpningstider: Man - fre 07.00 - 15.00