Skip to content
IMG_3345-1-1

Solceller til enebolig på Røyneberg

 

Relatek Elektro fullførte våren 2023 sitt aller første solcelleinstallasjon for en privatkunde på Røyneberg.

Prosjektet markerte starten på vår satsning på solenergi i privatmarkedet, og vi ser frem til å bringe mer ren og bærekraftig energi til både boliger og bedrifter i fremtiden.

Vegard Jaatun, en av våre erfarne fagfolk, var ansvarlig for dimensjonering og prosjektering av solcelleanlegget. Alexander Lundgård ledet montasjen, med god hjelp fra vår nykårede fagmann Kristian Goa. Vi valgte Futurasun Silk Plus All Black solcellepaneler med en effekt på 400 W per panel, noe som ga oss en total effekt på 7,2 kWp. Kunden kan selv dra nytte av solenergien og selge overskuddet til spotpris. 

Les mer: Hvordan vi jobber med solceller →

 

Installasjonen ble utført på et flatt garasjetak, som var et påbygg utført av vår samarbeidspartner Byggmester Jarle Snilstveit. For å sikre at solcellepanelene sto støtt uten å trenge gjennom taktekket med skruer, valgte vi en ballastert løsning med K2-Systems. Belegningsstein ble brukt som ballast, og dette gir både stabilitet og trygghet.

Vi er stolte over den vellykkede gjennomføringen av vår første solcelleinstallasjon i privatmarkedet. Det har vært en spennende reise for Relatek Elektro, og vi ser frem til å levere og montere solcelleløsninger for flere kunder i tiden som kommer. Vår kompetanse på solcelleteknologi og vårt fokus på bærekraftig energi gjør oss til en pålitelig partner for alle som ønsker å ta i bruk solenergi i sine hjem og bedrifter.

Les også: Solceller til Jåttå Gardsbryggeri →

 

Solcelleanlegg er stadig økende i popularitet som et miljøvennlig alternativ til tradisjonelle energikilder. De siste seks månedene har vi dedikert oss til å bygge opp kompetanse innen solcelleteknologi, og denne første solcelleinstallasjonen for en privatkunde beviser vår evne til å levere høykvalitetsløsninger. Vi ser frem til å fortsette vårt bidrag til en grønnere fremtid ved å tilby skreddersydde solcelleanlegg og gjøre ren og bærekraftig energi tilgjengelig for alle.

Snakk med oss om hva vi kan levere!

Tom Eirik rev

Tom Eirik Håland

Daglig leder

Mail: teh@relatek.no

Tlf: +4792277102

Vegard1-1000x1000-2-3

Vegard Jaatun

Automasjonsingeniør

Mail: vj@relatek.no

Tlf: +47 99 48 34 34

Bilder fra prosjektet