Bestill befaring
Meny
Bestill befaring
bilde 22 (1 of 1) – Kopi

 

 

 

 

 

Stavanger Camping

bilde 26 (1 of 1) – Kopi

Relatek har bistått Stavanger Camping med nytt elektrisk anlegg, samt jobbet med lyssetting av lokaler og minigolfbanene.

 

Stavanger Camping er en 14-hulls innendørs minigolfbane og bar i Stavanger. Den finner du i 3. etasje i Tårngalleriet – rett nedenfor Valbergtårnet. Lokalene i Tårngalleriet er den 5 lokasjonen i Norge. Målet er å være et generelt møtested gjennom hele dagen. Barnefamilier på dagtid og vennegjengen på kveldstid.

 

Prosjektet startet som underentreprenør av elektriske tjenester for Faber Bygg. For Faber Bygg har Relatek gjennomført en totalrenovering av elektrisk anlegg.

 

Fra Stavanger Camping fikk vi et konsept og belysningsplan. Her gikk vi inn som sparringspartner og montør. Belysningsplan og konsept tok vi med til en av våre leverandører, Glamox, for å komme med konkrete forslag til hvilken belysning vi kunne bruke for å levere i henhold til plan. Stavanger Camping ønsket en varm og dempet belysning, og vi hadde noen runder frem og tilbake før vi landet rett belysning for å skape det inntrykket de ønsket.

 

 

Ideen var å skape en stemning i lokalene gjennom hele dagen. Det skal oppleves som intimt og koselig, gjerne litt dempet lyssetting, samtidig som det skal være mulig å få en fullverdig spillopplevelse.

Samarbeid med Relatek var helt glimrende. Som underentreprenør leverte de elektrisk anlegg i henhold til tid og budsjett. Prosjektet stoppet opp noen ganger pga koronasituasjonen. Det økonomiske grunnlaget endret seg frem og tilbake underveis og vi måtte gjøre endringer på den endelige lysplanen.

Med Erling på forarbeid og planlegging og Sven-Vidar on-site som utførende, så var det god fart og kontroll langs hele prosjektet. Vi opplevde at de viste stor forståelse for det konseptet vi ønsket å få frem. De tilpasset seg på stående fot, kom med gode konkrete anbefalinger og ideer som var gjennomførbare i henhold til budsjett og tidsplan.

Lars Hvidsten, Stavanger Camping

 

 

 

Snakk med oss om hva vi kan levere!

 

Kontakt

Tom Eirik rev

Tom Eirik Håland

Daglig leder

Mail: teh@relatek.no

Tlf: +4792277102Erling Rev

Erling Helland

Marked / Prosjektleder / Automatiker

Mail: eh@relatek.no

Tlf: +4795483234

Bilder fra prosjektet