Skip to content
IMG20230127154044-2

Solceller hos Jåttå Gardsbryggeri

 

Relatek Elektro fullførte nylig sitt første storskala solcelleanlegg på 100 kW hos Jåttå Gårdsbryggeri.

Dette prosjektet markerer et betydelig skritt fremover for Relatek i vår satsning på fornybar energi og vår innsats for å fremme moderne energiløsninger i regionen.

Med det nye solcelleanlegget kan Jåttå Gårdsbryggeri nå dra nytte av solkraft for å varme opp vannet som trengs i produksjonen. Dette har resultert i betydelige kostnadsbesparelser og styrket deres konkurranseevne. Ved å redusere eller til og med eliminere behovet for konvensjonelle energikilder til oppvarming av vannet, har bryggeriet oppnådd en mer bærekraftig og miljøvennlig drift.

Les mer: Hvordan vi jobber med solceller →

 

Prosjektering og planlegging av arbeidet ble håndtert av Vegard, en av våre erfarne fagfolk. Han samarbeidet tett med kunden for å forstå deres målsettinger om selvforsyning og sikret at anlegget ble skreddersydd til bryggeriets behov. Installasjonen ble håndtert av Jøran, en av våre dyktige montører, som sammen med sin lærling Jørgen viste enestående faglig kompetanse. Deres innsats baner vei for standardiserte metoder for Relatek i fremtidige solcelleinstallasjoner på metalltak.

I forbindelse med dette prosjektet har flere av våre montører fått grundig opplæring i fallsikringsteknikker. Dette har gjort det mulig for oss å håndtere utfordrende jobber på komplekse takkonstruksjoner med høyeste grad av sikkerhet. Vi legger alltid stor vekt på å utføre arbeidet vårt med sikkerhet som høyeste prioritet.

Les også: Solceller til enebolig på Røyneberg →

 

Vårt arbeid hos Jåttå Gårdsbryggeri har ikke bare omfattet solcelleinstallasjon, men også andre elektriske installasjoner som har bidratt til å forbedre bryggeriets infrastruktur. Vi bisto med utforbedring av det trådløse nettverket og planlegger implemtering av smart strømstyring. Vår omfattende kunnskap og allsidighet imponerte kunden, og de hadde tillit til at vi kunne håndtere ulike aspekter av deres elektriske behov.

 

Tilbakemeldinger fra kunde:

"Etterhvert som rutinene kom på plass kunne man se at arbeidet virkelig tok seg opp, og resultatet var beint og fint."
 

 

Snakk med oss om hva vi kan levere!

Tom Eirik rev

Tom Eirik Håland

Daglig leder

Mail: teh@relatek.no

Tlf: +4792277102

Vegard1-1000x1000-2-3

Vegard Jaatun

Automasjonsingeniør

Mail: vj@relatek.no

Tlf: +47 99 48 34 34

Bilder fra prosjektet